perjantai 26. huhtikuuta 2013

Hei lapset!

Tällä viikolla on leikkauksia ollut mukavasti, melko klassisia naisten leikkauksia (latvoista huonot + kasvavaa kerrostusta + otsista eri variaatioin) sekä sivuilta lyhyitä ja päältä pitkiä miehiä. Keskiviikkona kävi aivan ihana luonnonkiharapehkoinen poika jolle jätettiin päälle reilusti mittaa mutta yhdisteltiin kuitenkin lyhyisiin sivuihin. Leikkaus näytti tosi hyvältä ja poitsu tosi söpöltä (terveisin nimimerkki Onnellisesti_Kihloissa90), toi mieleeni hieman Uusi Päivä-ohjelman Jimin, vaikkei ihan niin korkkiruuvina sentään.

Sitten väreihin! Eilen pääsin näyttämään monipuolisten tekniikoiden hallintaani, kun nasiasiakkaalle piti tehdä pääliosaan tyviraidat, ja lyhyemmät sivut ja takaosa oli myös saatava raidoitettua, sillä asiakas ei halunnut yhtä väriä koko päähän. Päädyin tekemään sivuille ja taakse kamparaidat Goldwellin Silk lift strong-jauheella ja 6% hapetteella ja lyhyen vaikutusajan jälkeen lisäsin vielä saman 9% hapetteella sillä massa kuivahti hiukseen. Pääliosan laputin toki ensin  3% hapetteella + strong-jauheella. Sivut vaalenivat mukavasti sen verran että saatiin omaa väriä häivytettyä ja pääliosa sulautui lyhyempiin osiin mukavammin. Toisena värinä tein ystävälleni Kirsille värin koko päähän: lähtökohtana oma tyvi 7-tummuudella, pituuksissa ja latvassa 5-6 tummuudella lämmintä, kulahtanutta ruskeaa. Laitettiin tyveen Goldwell 4G + 5K + 4N (5K piti ottaa colorancesta eli kevytväristä sillä Topichicista ei löytynyt hyllystä 5K:ta eikä 6K:ta) + 3% hapete, pituudet ja latvat Colorance 6KG + 1,9% hapete ja molemmille sivuille hieman viistosti taaksepäin kaatuvat paksut palkkiraidat Magman /47 + 6% hapete. Laputin ensin raidat, sitten levitin tyven ja louksi pituuden, ja tässä kuvaa:

Kännykän värintoisto ei jälleen tee oikeutta, mutta tyvi oli selvästi tummempi ja pituuksiin tuli ihanaa kuparinruskeaa sävyä, ja raidoista tuli todella hienot! Magman kanssa aina vähän peloittaa että meneekö yli vai ei, ja joskus olen tehny vastoin ohjeita 3% hapetteella, mutta nyt tiestin hiuksessa olevan paljon värikertymää joten laitoin ohjeen mukaisen hapetteen ja se kannatti: tuli kirkkaat muttei överi-kirkkaat, ja osiot tulivat hienosti sivuilla esiin tehostaen väriä.


Toivoisin että olisi jotain hassunhauskoja kommelluksia kerrottavana mutta kun ei niin ei - työt ovat sujuneet mukavasti ja asiakkaat ovat olleet todella mukavia. Forumin remontti tosin hämmentää ihmisiä suuresti ja liikettämme on luultu monesti Yves Rocheriksi sen ollessa suljettuna, mutta muuten asiat sujuvat tuttuun malliin! Forumin remonttimyynnin kunniaksi meilläkin on nyt paljon hyviä tarjouksia jotka kannattaa tulla tsekkaamaan tai seurata facebookista sivuamme Hairlekiini Forum, jonne minäkin mukavasi päivittelen tarjouksia ja joskus jotain pieniä skabojakin.

Ensi kertaan siis, ystävät! Pitäkää itsenne naisina!

-Mindelmani
1 kommentti: