lauantai 13. huhtikuuta 2013

Marjapuuroa päässä

Hyvä lauantaita ihmiset!

Työssäoppiminen on pyörähtänyt mukavasti käyntiin flunssassa mutta ei anneta sen häiritä menoa. Aloitin näytöt jo heti torstaina ja teinkin samana päivänä naisasiakkaalle pitkään hiukseen raidat kahdella värillä - Goldwell Silk Lift gentle-jauheella + 3% hapete sekä Wella Illumina 7/31(½) + 9/7(½) + 9% hapete. Laputin koko pään niin että kaksi osiota vaalennusjauheella ja joka kolmas värillä, hiusrajoille ja jakauksen alueelle poimien ja muualle ohuen ohuina siivuina. Tavoitteena oli siis saada kirkkaammaksi ja vaaleammaksi yleisilmettä, muttei kuitenkaan haluttu vain yhtä väriä. Lopputulos olikin hieno ja eloisa ja asiakas hirvittävän onnellinen!
Samana iltana piti vielä olla miesten hiustenleikkaus kaverilleni, mutta herra saapui niin myöhässä paikalle että ehdittiin vain siistiä rajat ja varattiin uusi aika - toivottavasti oppi kerrasta, tämä kaveri tuppaa myöhästelemään aina ja kaikkialta..
Miesten hiustenleikkaus oli myös ohjelmassa eilen, siistiä mallia saksin Forumin työntekijäherralle.Työvuoroni päätyttyä jäin töihin asiakkaan roolissa ja saatiin kovalla työllä minulle väri jota kuvaisin "laimeaksi marjapuuroksi" tai "masentuneeksi sateenkaareksi." Tänään jo tosin tykkään väristä vähän enemmän! Se vaati kaksi vaalennusta (ensin 3% hapete, sitten 3% + 9% hapete) ja Wella Illuminan 9/60 + 3% hapete. Tyvi olisi tarvinut peittoa, mutta aika ei riittänyt ja leikkauskin jäi viimeistelemättä, mutta kyllähän sitä ehtii itsensä laittaa sitten joskus.

Varauksia on jo sadellut ihan mukavasti, omia muutama ja "oikeita" asiakkaitakin on tulossa - vielä tosin mahtuisi lisääkin varauksia! Asiakastöiden lomassa olen ollut myymälässä, siivoillut, hyllytellyt (nyt olisi muuten Schwarzkopfilta mahtavia tarjouksia, esimerkiksi osiksen lakoista!) ja muiden työtovereiden kanssa ylläpitänyt juuri luomaamme facebook-sivua (tykätkäähän, siellä on kilpailukin!). Normaalia työntekoa siis, pienellä jännityslisällä näyttöjä tehdessä.

Palailen astialle uudelleen muutamien päivien kuluttua - huomenna on vapaa mutta maanantaina onkin luvassa liukuvärjäystä ystävälleni, ja tiistaina pinkkiä latvaa toiselle. Liukumisiin siis!

-Minttukinttu


1 kommentti: