maanantai 13. toukokuuta 2013

Aurinko paistaa ja vettä sataa..

Mikko Alatalon kuolemattomat sanat kävivät toteen tänäänkin, kun Tsatin taivaalta alkoi ripsiä vettä. KESÄ ON TULOSSA! Työssäoppimista on jäljellä enää pari viikkoa, sitten valmistujaiset ja sitten KESÄLOMA! Kesäkuun alusta juhannuksen yli minut tavoittaa Tukholmasta, Kuusamosta tai juhannuksen aikaan anopin mökiltä, paljoa ei siis Vantaalla lusita.

Mutta se kesän haikailusta, sillä hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua Hairlekiinin meningeistä. Asiakkaita on käynyt verkkaiseen tahtiin, mutta kyllä joka päivä on yleensä vähintään yksi työ ollut - sama muillakin työntekijöillä joten en ole ainoa joka voisi tehdä enemmänkin. Muutaman miehen kanssa on päässyt syntymään vakituinen asiakassuhde täällä työssoloaikanani mikä on ollut kivaa. Valitettavasti mitään huiman jännää työtä tai emämunausta ei ole päässyt tapahtumaan, joten suurempaa raportoitavaa ei ole. Tällä hetkellä olemme olleet kiireisiä Ihana Helsinki-tapahtuman myötä, sillä tämän viikon torstaina on kauppojen yö, jolloin olemme auki klo 23 asti ja Forumissa järjestetään muotinäytös, jossa ovat mukana Only, Jack & Jones ja me! Torstai onkin siis täynnä malleille tehtäviä pikakampauksia ja ehostuksia. Itse olen aamuvuorossa enkä siis näe itse näytöstä, mutta ainakin miesmallit ovat torstai-aamupäivällä minun vastuullani. Mallien hiuksia on leikattu ja värjäilty pitkin viime viikkoa - tai niiden jotka jotain antoivat hiuksilleen tehdä. Tällaiset tapahtumat ovat kivoja, pääsee vähän irtautumaan perusarjesta ja käyttämään hieman omaakin luovuutta!

Viime perjantaina meillä oli liikkeessä Redken Chemistry System koulutus, eli Redkenin tehohoitoainesarjan koulutus. Kävimme sarjan läpi kouluttajan kanssa ja teimme toisillemme tehohoidot. Sarja vaikutti todella hyvältä ja simppeliltä; Redken jälleenmyyntituotteet tunnen jo jotenkuten ja käytän itsekin, samoin miestentuotteet ovat ahkerassa käytössä täällä sekä kotona, mutta on hyvä että saatiin palvellu puolelle nyt hieman spesiaalimpaa Redkeniä. Sarja käsittää tehohoitoaineen osasta alalajeista (Extreme, Color Extend, Real Control, Smooth Lock sekä All Soft ) sekä lisäksi kaksi ph-suihketta: 3,5 ja 5,5. Ideana on että tehohoitoainetta otetaan 3-4 pumppausta sen mukaan mitä hius kaipaa, esimerkiksi puhkivaalennettu hius jälleenrakennusta ja kosteutta --> pumppaus Extremeä ja kaksi pumppausta Smooth lockia. Hoitoaineista vois siis itse kasata hiuksen tarvitseman cocktailin. Hoitoaineen vaikutusajan jälkeen ph-suihke (värikäsittelyn yhteydessä tehtävässä hoidossa tai aivan puhkikäsitellylle hiukselle 3.5, muuten 5.5) joka kouluttajan mukaan "lukitsee" hoidon ja lopuksi vielä hiusnaamio. Ihan ensin hiukset suositeltiin pesemään syväpuhdistavalla samppoolla. Aion vielä tutustua koulutusmateriaaliin tarkemmin, mutta tykkäsin ajatuksesta että hoitoaineen voi rakentaa itse eikä tarvitse valita vain yhtä asiaa ajavaa hoitoainetta!

Toivottavasti asiakkaita vielä tulee sankoin joukoin loppukuun aikana niin päivät kuluvat nopeasti ja kesä tulee! Lisäksi menen lauantaina juontamaan Tikkurilaan mahdollisuuksien tori-tapahtumaa ja viimeinen teatteri-esitys ja treenitkin lähestyvät - jossain välissä pitäisi vielä ehtiä Hämeenlinnaan ja löytää valmistujaisasu jajajaja.. Kaikkea sitä!

Minä raportoin taas, toivottavasti tulee enemmänkin kerrottavaa eikä muotinäytöksestä tule fiaskoa.

So long!
-Mindel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti