perjantai 24. toukokuuta 2013

Viimeisiä viikkoja viedään

Hei ystävät!

Toiseksi viimeinen viikko työssäoppimassa on meneillään. Asiakasvirta ei ole ollut kummoinen mutta kyllä sitä jotain on tullut tehtyä. Viime viikon torstaina meillä oli Ihana Helsinki-muotinäytös joka sujui hienosti, itse pesin ja muotoilin kahden poitsun hiukset ja yhdelle tytölle tein kampauksen. Ennen tapahtumaa treenattiin kampausta työtoverilleni Mirvalle, josta tässä pari kuvaa! Kuivaan hiukseen laitoin siis Only moon dust-hiuspuuterin ja tupeerasin pohjan ja pyöräytin latvat banaaninutturalle - todellinen pikakampaus siis!
Muotinäytösmallilla oli mukanaan omat klipsipidennyksensä, joita hyväksikäyttäen tehtiin lettinutturakampaus. Hiuspuuteri auttoi taas huimasti tyven tupeerauksessa, aluksi kostutin hiukan ja suihkutin pääliosaan KMS:n paste up sprayta jotta sain jakauksen haluamaani kohtaan ja nahkeutta tyveen tupeerauksen alle. Latvat ja pidennykset kiharsin suoristusraudalla. Tein yhden sormikiharakiinnityspisteen oikealle sivulle korva taakse ja siihen kasasin hiuksia osittain kiinni, joitain suortuvia letittelin ja kiinnittelin koristemaisesti. Lopuksi vielä sujautettiin kaikki loput klipsit sekaan. Nätti tuli, tässä fotoa:

Itse en ollut paikalla itse näytöksessä, mutta näen sen myöhemmin videolta.


Eilen opetin liikkeenhoitajallemme ja uudelle työharjoittelijallemme (Kuopiosta yksityisestä koulusta) erilaisia lettejä sen mitä itsekään osaan. Lisäksi on saanut touhuilla varastontyhjennysmyyntituotteiden ja mainosten yms. kanssa. Illemmalla pyöräytin vielä pikakampaukset työharjoittelijallemme ja työtoverilleni Bennille, tässä kuvat heistä:
Ylemmässä kreppasin siis etuosion ja tein basicranskanletin. Alaosassa paljon paljon tupeerausta ja sivuille reunaletit, takaosa jäi epämääräiseksi - kunhan vain jotenkin kiinnitin komeuden kokoon.
Tekemistä siis kyllä löytyy aina vaikkei palvelupuolen asiakkaita olisikaan! Toki parasta olisi jos olisi enemmän. Viikonloppu on vapaa eli teatteria, mutta ensi viikolle oli onneksi jo varattu yksi väri ja muutama leikkaus ja sitten suuntaankin kouluun ja KESÄLOMALLE, josta jo olen tainnut puhista innostuksissani.

Ensi (ja viimeiseen) kertaan!

-MinttuKinttu

1 kommentti:

  1. Upeita kampauksia! Mulla on tarkoituksena ensi lauantaiksi yhteen blogitapahtumaan laittaa kiharat silleen toiselle sivulle ja tuskailen kovasti, että miten se onnistuu :D Ps. Olisikin vasta nyt kesä alkamassa... :(

    VastaaPoista