tiistai 9. lokakuuta 2012

Toisen päivän aamuna

Noniin, olen aloittanut työssäoppimisjaksoni eilen aamuvuorolla ja tänään jatkuu samat sävelet. Asiakkaita ei eilen ollut, eikä tänäänkään ole varauksia mutta toivon kovasti saavani jonkun ovelta tässä aamusella - mielellään miesten hiustenleikkaus, olenhan kiintynyt niihin.

Tänään myös koulumme entinen opiskelija ja kaverini Pia aloittaa työnsä meillä! Odotan innolla, uskon että Pia lahjakkuutensa kanssa sopeutuu hyvin työporukkaamme ja saa varmasti kiitosta niin asiakkailta kuin meiltäkin - Go, Pia, go!

Hiljaisen aamun hiljainen merkintä alkaa olla tässä - toivottavasti tähdellisempää raportoitavaa saadaan pian. Tänään ainakin selviää se, millaisella hinnastolla voin ottaa omia asiakkaita (sillä niitähän riittää!)

Ps. Olihan sitä jotain raportoitavaa: Näin eilen Jari Tervon tullessani töihin! Charmantti mies, taannoin leikattu kalju tosin oli jo miltei umpeenkasvanut. (http://www.hs.fi/kulttuuri/Kurdiparturi+teki+Jari+Tervosta+pulip%C3%A4%C3%A4n/a1305572334707)


Edit: Sivu näyttää että tämä merkintä olisi kirjoitettu klo 23:jotain, näettekö te lukijat saman? Missä vika, kello on nyt 09:18 aamulla!

3 kommenttia:

 1. Juu näköjään blogisi on hassusti ajastettu koska minäkin näen kirjoituksesi kloajan 23.15 :)
  Toivottavasti pian piisaa asiakkaita!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kerrotaan! :) Hyvin on sopeutunut tiimiin :)

   Poista