maanantai 15. lokakuuta 2012

Hintalappusouvi

Aurinkoista tiistai-aamua parahimmat lukijani!

Työssäoppiminen jatkuu tuttuun malliin, asiakkaita on toistaiseksi ollut hyvin hintsusti mutta tälle viikolle olen saanut ympättyä kolme omaa miesten hiustenleikkausta.
Viime viikolla myös päivitimme Pian lookin uusilla Wellan Illumina väreillä:
Lähtötilanne oli  tummimmillaan jopa 4-asteella, tyvi 5-6. Teimme vaalennuspesun Wellan blondor-vaalennusjauheella, 6% ja 9% hapetteilla ja Redkenin Mint clean-samppoolla ja päästiin 7-8 tummuudelle ja laitettiin 4% hapete ja Illuminan 7/31, 7/35 ja 7/  (jokaista yksi osa, 1:1.) Vaikutusaika 10min + 10min lämmössä. Lopputulos oli hirmu kiva ja luonnollinen! Illuminassa on tosiaan ihania luonnollisia sävyjä ja tooosi nättejä viileitä vaaleita! Sitä voi myös (kuten esimerkiksi myös Simin värejä) käyttää niin kesto- kuin kevytvärinäkin. Eilen Pian kanssa palaveerattiin lyhyesti Wellan edustajan kanssa joka myös neuvoi miten Illuminalla saa nopeasti pesupaikalla myös "freesattua" olemassa olevaa väriä: 1,9% hapete + väri + hoitoainetta ja vaikutusaika 5-10min. Täytyy kokeille heti kun tulee tilaisuus!

Mitä muuta olen hommaillut tuotemyynnin ja muiden liikkeen töiden ohella? No hintalappuja! Osassa tuotteistamme on olemassa tuotteiden mukana tulleet kivat hintalaput, joissa on tuotteen kuva ja lyhyt selitys tuotteen toimintaperiaatteesta, mutta lopuissa tuotteissa joko ei ollut hintalappuja tai sitten ne olivat mikä minkäkin kokoisena ja milläkin fontilla. Tässä esimerkkikuvat Paul Mitchelin hyllystä jossa hintalappuja ei ollut juurikaan sekä Goldwellin hyllystä jos oli karmeat comic sans-laput: Muutama päivä on vierähtänyt kun hiljaisina aikoina olen uusia lappusia vääntänyt sormet vereslihalla - tulostanut, leikannut, heittänyt kirjoitusvirheelliset roskiin ja tehnyt uudestaan. Laminoinut, laminoinut ja laminoinut... Mutta enää on Redken-hyllyn hinnat tekemättä! Tässä kuvat yllä olevista hyllyistä nyt:
 Ihastelkaa kätteni työtä! 


Kohta pitäisi aloittaa myös yritystoiminnan näyttö: suunnittelen ja hinnoittelen ja teen mainokset pikkujoulukampanjaan, jossa juhlakampauksen mukana saat hyvin pienellä extrahinnalla klipsipidennykset kampaukseesi - ja toki myöskin juhlien jälkeen omaan käyttöön. Budjetti on pieni mutta tietokone toimii, yeah!

Parhain tiistaiterkuin, hovikampaajanne


1 kommentti: