perjantai 26. lokakuuta 2012

Latinan tuntemusta ja juhlakampauksia

Kaunista torstaita ihmiset!
Lumi tuli maahan tänään ja meinasin jäätyä hengiltä työmatkalla, mutta täällä ollaan!

Asiakkaita on ollut ihan mukavasti kuluneena aikana, laskin tuossa että seitsemän miesten hiustenleikkausta, neljä naisten hiustenleikkausta ja kahdet kulmien värjäykset + muotoilut. Naiset ovat olleet lähinnä tasauksia ja otsahiusten siistimisiä - paitsi yksi jolle tuli pienoinen mallinmuutos! Puolipitkä tasamittainen hius josta asiakkaan tuoman kuvan mukaisesti leikattiin takaa lyhyempi ja porrastettu, korvilta eteenpäin pitenevä malli sivuotsiksella. Miesten leikkaukset ovat  lähinnä sitä samaa tuttua - sivut ja takaa koneella ja päältä saksilla pidemmäksi.
Yhden vanhan herran hiukset tosin leikkasin saksilla, yli puolet lyhyemmäksi kauttaaltaan ja päälle jätettiin kaljun peitoksi pidempää. IHASTUTTAVA pariskunta! Mies oli kotoisen yhdysvalloista, nainen asunut koko ikänsä trooppisissa maissa mutta oli kuitenkin suomalainen, ja nyt he asuivat Savonlinnassa yhdessä ja olivat täällä tsatissa tapaamassa rouvan poikaa. Olivat muuten myös ensimmäiset tapaamani ihmiset jotka ymmärsivät käsivarttani koristavan tekstin (Syökää, juokaa, naikaa latinaksi) ! Sainpa samalla varmistuksen siitä että teksti tosiaan on oikein kirjoitettu.

Olen kirjoittanut tätä tekstiä pikku osasissa työpäivän aikana ja sainpas lisääkin kerrottavaa! Ennen neljää ovesta tuli tyylikäs nuori naisihminen jotka tarvitsi kampauksen HETI, oli menossa nuorten lääkärien iltajuhlaan miehensä avecina. Minä olin ainoa jolla oli riittävästi työaikaa ilman asiakkaita vapaana joten otin tehtävän vastaan mitä suurinta kunniaa tuntien. Hän kertoi pukeutuvansa selästä avonaiseen mutta edestä umpinaiseen, hihalliseen housupukuun ja kaulassa tulisi olemaan panta, joten päädyimme viemään hiukset ylös ja taakse jotta kasvojen viereen ja eteen ei tulisi enempää massaa. Naisella oli musta, puolipitkä ja hyvin hyvin paksu ja vahva hius. Kastelin hiukset ja laitoin pohjalle Redkenin Body full-vaahdon ja pääliosaan KMS Californian volyymisuihketta - lisäksi KMS:n Quick blow dry-suihketta joka nopeuttaa kuivumisaikaa. Föönasin hiukset kampaussuuntiin ja kiharsin latvat ja pituudet kauttaaltaan (edestä lähinnä latvat). Ennen kiharrusta lisäsin vielä pienen tipan Paul Mitchellin Super skinny-seerumia (maailman ihanin tuote!) ja niin ikään Mitchellin Hot of the press-lämpösuojaa joka on melko kuiva, joten hius ei kostunut suuremmin uudelleen ennen kiharrusta. Tein kaksi sormikiharaa tukipisteiksi taakse ja kokosin kiharat hengettömien avulla pitkäksi pystysuoraksi nutturaksi. Pääliosaan eteen jätin muun työn ajaksi korkean sormikiharan saadakseni eteen korkeutta ja lopuksi tupeerasin ja silottelin osion (hyvin hyvin hieno tujaus Lanzan irtopuuteria!) Kampauksesti tuli onnistunut ja muoto oli hyvä, asiakas oli tyytyväinen. Lakkana toimi L'oréalin Infinium 4, jossa on mukava pito mutta joka on hyvin hienojakoinen --> ei näy hiuksessa vaikka olisi reilusti, mikä on kiva, ja mikä ei ole kivaa on se että sen hienon hienot hiukkaset menevät suoraan henkeen - en tykkää yhtään sellaisista mutta minkäs teet. Huhhuh! Aikaa meni noin 1,5h. Ja arvatkaapa muistinko ottaa kuvia? No en tietenkään. "Pakko" siis tehdä lisää kampauksia niin kauan kunnes muistan kuvata sen yhden pakollisen, hähhäh..

Muita saavutuksia on yritystoiminnan näytön eteneminen - sain viimein laskettua pikkujoulukampauskampanjan hinnat raaka-ainekuluineen päivineen ja mainoksen pohjakin on valmis sekä Forumin käytäville toivottavasti kajahtelemaan tuleva äänimainos! Kaikkea sitä saakin suunnitella ja pakertaa varsinaisen hiusten laiton ohella -  olen tyytyväinen.

Kello on 18:30 eli 30 minuuttia kunnes lähden kohti Vantaata vetämään unta palloon. Kuka jaksoi lukea tähän asti huuta HEP!


2 kommenttia:

  1. Toinen HEP ja muistahan ottaa niitä kuvia ;) Ps. huomenna tapaan Tainan ja jutskaamme siitä teatteriprokkiksesta.

    VastaaPoista